top of page

Sara Egger Gruppe

Öffentlich·23 Mitglieder

Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20.11.2023

11 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt 20/11/2023 8 nën 2023 — Anglia U17 Kosova U17 shiko live 6 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt. U17/ Kosova .

Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 9 në (ONLINE@@) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt live 12 sht 2023 — (((transmetim i drejtpërdrejtë*))) Armenia U21 Shqipëria U21 Euro U21 Finlanda, Shqipëria, ... BASTET/ Kuqezinjtë favoritë absolutë, ja si kuotohen skuadrat në sfidën Shqipëri-Ishujt Faroe - Gazeta Shqiptare Online10:03 - 20. 11. 23 a. d Kombëtarja shqiptare ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke u kualifikuar në Europianin e vitit të ardhshëm. Kjo arritje dhe formë e mirë padyshim ka ndikuar edhe në kompanitë e basteve që shohin kuqezinjtë dukshëm favoritë. Si e para e grupit, Shqipëria ka njëkoeficient 1. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt 20/11/2023 11 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt 20/11/2023 8 nën 2023 — Anglia U17 Kosova U17 shiko live 6 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt. U17/ Kosova . Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20.11.202 11 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20.11.2023 Shiko Tv 2 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV ... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 9 nën 2023 — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 Shikoni drejtpërdrejt 3 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i ... Nga kompania nr. 1 ne Turqi, Ayapim me aktoret e famshem Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, te vleresuar si aktoret me te mire ne nje serial dramatik. E premte 21:00, e shtunë & e diel 20:05Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet... Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete! E hënë - e shtunë 18:20Kadir, 2 motrat dhe vellai i tij, mbesin jetime brenda nje dite, nga humbja e prinderve te tyre. Berisha futet live në Facebook, Rama e ndjek drejtpërdrejtë/ Ish-kryeministri: Je i pashpresë - Gazeta Shqiptare OnlineKryesore 09:48 - 20. 11. 23 Seanca plenare e sotme ka nisur sërish me tensione, pasi deputetët e opozitës janë përplasur me gardistët. Ish-kryeministri Sali Berisha pasi nuk u lejua të mbante fjalën në foltoren e Kuvendit, është futur live në Facebook-un e tij. Sipas Berishës, në një moment atë e ka ndjekur drejtpërdrejtë kryeministri Edi Rama. Ish-kryeministri iu drejtua Ramës me fjalët se ai është i pashpresë. “Ja ku del Edi Rama duke ndjekur Facebook tim. Je i pashpresë Edi Rama., ndiqe sa të duash po s’ke shpresë. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt... E hënë - e shtunë 14:30 PolitikëMË shumë KËMBIMI VALUTORValuta Blihet ShitetHoroskopi 20 Nëntor 2023 DashiSot është një ditë e mbarë për ju. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit. Mos u shqetësoni. Edhe eksperienca e keqe është eksperiencë. AkrepiÇdo fitore e vogël në jetën, ju jep më shumë stimul për të ecur përpara dhe për të realizuar ëndrrat tuaja. Sot mund të realizonin një të tillë. Është një person që ju ka fituar zemrën dhe që meriton një shpërblim. Për ju është e vështirë që t’i besonin të tjerëve, por duket se ka ardhur momenti. ShigjetariKa shumë mundësi që të përjetoni një eksperiencë të keqe sot. Nuk është domosdoshmërisht e keqe, por me shumë mundësi do iu bëjë të ndiheni keq. Kjo mund të sjellë pasoja radikale për pamjen tuaj të jashtme. Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023 Shikoni 10 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023 Shikoni që gjithashtu gjetën rrugën e rrjetës. Më pak i vlerësuari në këtë ndeshje është portieri Etrit ... Ndonëse mund të jeni vërtetë të zënë, 1 ose 2 orë nuk do të sjellin asgjë të keqe, madje do t’ju ndihmojë për t’u çlodhur e pse jo edhe për të njohur njerëz të rinj. Është koha për t’u zbavitur. GaforrjaMe shumë mundësi ditën e sotme do ta kaloni me çështje që lidhen me veshjet apo produktet kozmetike. Sidoqoftë do të mund ta ndaloni veten nga këto shpenzime. Do t’i jepni një dhuratë të shtrenjtë personit që dashuroni dhe ky gjest do të vlerësohet. LIVE ISHUJT FAROE-SHQIPËRI/ Kuqezinjtë gjejnë rrjetën që 21 orë më parë — Kombëtarja shqiptare luan në transfertë përballë Ishujve Faroe në ndeshjen e tretë të fushatës kualifikuese të “EURO 2024”, e vlefshme për Grupin E. Lufta per te mbijetuar dhe kush qendron pas tragjedise se tyre... Nje drame njerezore e fuqishme, qe te le pa fryme... Nje histori frymezuese mbijetese dhe nje nga skenaret me jetesore, i vleresuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku boteror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale! E hënë – e shtunë 16:05Barbarossa: (Shpata e Mesdheut: Hajredin Pasha). [[Shikoni**]!] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nënt ... Ishujt Faroe. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 9 në (ONLINE@@) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt live 12 sht 2023 ... Sidoqoftë duhet që gjestet tuaja të bëhen më kuptimplota. LuaniGjërat të cilave ju u keni dhënë rëndësi deri më tani, nuk do të jenë të njëjtat edhe nesër. Duhet të jeni fleksibël mendërisht dhe fizikisht për të lëvizur në një drejtim të ri. Mundësi të mëdha shtrihen përpara. Mos i humbisni. VirgjereshaNdodhi të reja kërkojnë që të thyeni rregullat. Nuk do të jetë e lehtë t’i rezistoni tundimit sot, pavarësisht logjikës. Zemra do të dojë një gjë e mendja një tjetër. PeshorjaNgjarjet e 24 orëve të ardhshme më në fund do t’ju bindin për gjëra që nuk keni dashur të bindeni: që projekti juaj i javëve të fundit ishte një humbje kohe. Mund t’i impresiononi personat që ju rrethojnë me botën tuaj shpirtërore ndërsa do të jeni në gjendje të tregoni zgjidhje të reja për disa probleme në punë. Nuk keni nevojë për vëmendje. Në vend të kësaj, njerëzit do të kërkojnë tek ju ndihmë dhe mbështetje. DemiProjektet e mëdha kërkojnë punë në grup. Bashkimi me një person të talentuar do t’ju ndihmojë për t’u përballur me disa objektiva. Të dy do të shkoni mirë së bashku dhe mund të bëheni edhe partnerë të mirë në biznes. Financat do dini si t’i menaxhoni gjatë gjithë kohës dhe situata ka për t’u përmirësuar. BinjaketMiq të afërt do t’ju ftojnë të bëheni pjesë e një organizimi festiv sot. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nëntor 2023 Tra 9 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nëntor 2023 Transmetim 10 sht 2023 — (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 ...

Info

Willkommen in der Gruppe! Hier können sich Mitglieder austau...
bottom of page